mnemonic is lid van Cyberveilig Nederland

mnemonic is een Europees cyberbeveiligingsbedrijf met beveiligingsexperts op alle gebieden binnen IT en informatiebeveiliging. Een belangrijk onderdeel van het dienstenportfolio is de service Managed Detection and Response (MDR).

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Oslo. Na jarenlang samen te hebben gewerkt met partners en klanten in de Benelux, opende mnemonic vorig jaar zijn eerste kantoor in de Benelux, in Den Haag. mnemonic is al actief in verschillende samenwerkingsverbanden. mnemomic is sinds 5 jaar lid van de Europol EC3 Adviesgroep voor internetbeveiliging, actief lid van SOCCRATES onder leiding van TNO en lid van No More Ransom (opgericht door de High Tech Crime Unit van de Nederlandse politie).

De interesse van mnemonic in een lidmaatschap bij Cyberveilig Nederland lag met name in de mogelijkheid om een actieve bijdrage te nemen rondom kennisoverdracht en de werkgroep onderwijs en onderzoek. “Door samenwerking en transparantie in onze sector te faciliteren, levert Cyberveilig Nederland een grote bijdrage aan de digitale weerbaarheid van Nederland”, zegt Anne Karine Hafkamp, ​​Benelux Sales Manager bij mnemonic. “Wij kennen de waarde van onderzoek en ontwikkeling. Jaarlijks besteden we meer dan 10% van onze totale werktijd aan R&D. Al meer dan twee decennia hebben we gezien hoe dit ons beter maakt in het leveren van beveiligingsdiensten en het ons helpt nieuwe manieren te vinden om bedreigingen het hoofd te bieden ”, aldus Anne Karine.

Directeur Cyberveilig Nederland, Petra Oldengarm: ” Samenwerking is de sleutel om Nederland digitaal veilig te maken. Daarom zijn we erg blij met het lidmaatschap van mnemonic. Ze willen niet alleen een actieve rol spelen binnen de verschillende initiatieven van Cyberveilig Nederland, maar ze dragen ook onze kernwaarden uit.”

Meer informatie over mnemonic: https://www.mnemonic.no/

mnemonic is lid van Cyberveilig Nederland