ITvitae organiseert Jobdates op 15 februari

Ben je op zoek naar junior Cyber Security talent? Kom dan naar de ITvitae Jobdates in Amersfoort van 13.00 tot 17.30 uur!

Laat je inspireren door (gast)sprekers uit het Cyber Security werkveld. Laat je informeren door onze jobcoaches over onboarding en samenwerken in neurodiverse teams. Wij sluiten het middagprogramma af met een gezellige borrel.

Namens Cyberveilig Nederland zal strategisch adviseur, Liesbeth Holterman, wat vertellen over de ontwikkelingen in het werkveld van cybersecurity en de toegevoegde waarde van neurodiversiteit hierin. 

Aansluitend is er een interview met Carola Davids en Anko van der Ziel over hun ervaring met neurodivergente kandidaten en de samenwerking met ITvitae.
En voordat de jobdates beginnen, delen onze jobcoaches Hennie Brons en Anneke Vlijm tips en trics over het samenwerken met neurodivergent talent en het ideale onboardingsproces.
Dan is het tijd voor de jobdates! Jij gaat in onze kantoren op het klooster in gesprek met onze junior Cyber Security Specialisten. Je gaat met maximaal 3 kandidaten in een gesprek van 20 minuten.
Ter afsluiting van deze mooie middag is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid tot napraten en netwerken.
Meer informatie vind je hier en je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: jessica.vanderploeg@itvitae.nl

ITvitae organiseert Jobdates op 15 februari