Inschrijving geopend voor het Nationale Cyber Summer Event: The Future of Human Capital in Cybersecurity

Het Nationale Cyber Summer Event: The Future of Human Capital in Cybersecurity vindt op vier juni 2024 plaats in Den Haag. Het evenement, georganiseerd in samenwerking met dcypher en ACademic Cyber Security Society (ACCSS ) richt zich op het belang en de rol van onderwijs en goed opgeleide cybersecurity-professionals in cybersecurity.

Neem tijdens het evenement deel aan plenaire sessies en breakout-sessies over hoe human capital in cybersecurity iedereen beïnvloedt. Luister naar succesverhalen van individuen en organisaties die al vooruitgang boeken op dit gebied en netwerk met innovators, onderzoekers en overheidsvertegenwoordigers om kennis te delen en verbindingen te versterken.

Waarom je hierbij aanwezig wilt zijn?

  • Versterk de digitale veiligheid: met de toenemende behoefte aan een digitaal veilige samenleving in Nederland en Europa, is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat we voldoende goed opgeleide cybersecurity-professionals hebben.
  • Verwerf waardevolle inzichten: lees meer over gezamenlijke inspanningen om ons cyberbeveiligingspersoneel te verbeteren, waarbij onderzoeks- en onderwijsinstellingen, MKB en overheidsinstanties betrokken zijn en ontdek hoe je kan bijdragen.

Programma
Op vier juni trappen we in de vroege middag af, waarbij de focus ligt op financieringsmogelijkheden voor cybersecurity voor het MKB. Deelnemers krijgen de kans om in gesprek te gaan met experts van CVNL, NEXIS, RVO en dcypher tijdens een introductiesessie over cybersecurity-innovatiefinanciering voor het MKB. Dit onderdeel begint om 14.00 uur aan de Universiteit Leiden in Den Haag.

Het hoofdprogramma start om 16.00 uur bij Amare in Den Haag, met diepgaande discussies en presentaties over het belang en de rol van human capital in cybersecurity, cybersecurity-educatie en arbeidsmarktonderzoek.

Inschrijving vereist 
Deelname aan het Nationale Cyber Summer Event: The Future of Human Capital in Cybersecurity is alleen mogelijk via inschrijving. De plaatsen zijn beperkt, dus verzeker je plek! We kijken ernaar uit je te verwelkomen en de rol van human capital bij het vormgeven van een veilige digitale toekomst te verkennen.

Bekijk hier de programma's van het main event en het side event.

Schrijf je hier in voor het deelprogramma over financieringsmogelijkheden voor cybersecurity voor het MKB.

Schrijf je hier in als je wilt deelnemen aan het hoofdprogramma van het Nationale Cyber Summer Event: The Future of Human Capital in Cybersecurity.

Meer details over het evenement en programma zijn hier te vinden op de website van dcypher.
 

Inschrijving geopend voor het Nationale Cyber Summer Event: The Future of Human Capital in Cybersecurity