Cyberveilig Nederland is partner geworden van TechDrinks.

Cyberveilig Nederland is partner geworden van TechDrinks. TechDrinks is meer dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt.

In een informele sfeer biedt TechDrinks een inspirerend platform voor het uitwisselen van ideeën, het smeden van nieuwe verbindingen en het bevorderen van samenwerking. Je krijgt de kans om even te ontspannen met een verfrissend drankje, je netwerk uit te breiden, je inzichten te delen en deel uit te maken van de beweging die de toekomst van de IT-branche vormgeeft. Samengevat: avonden gevuld met netwerken, kennis delen en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes.

Hoewel veel interactie tegenwoordig online plaatsvindt, is er niets dat de inspiratie kan vervangen die ontstaat uit het direct praten met mensen, zowel nieuwe als bekende gezichten. Het is de diversiteit van onze gemeenschap die ons drijft. Of je nu je passie deelt met gelijkgestemden of interesse wekt voor je vakgebied, bij TechDrinks kun je genieten van geweldige gesprekken, een heerlijk hapje en drankje, en dit alles in jouw regio of misschien wel in een totaal nieuwe omgeving.

In 2024 vinden de TechDrinks plaats op 22 april in Amsterdam, op 27 mei in Zwolle, op 1 juli in Eindhoven, op 23 september in Amsterdam, op 14 oktober in Enschede, op 18 november in Rotterdam en op 9 december in Eindhoven.

Lees meer over TechDrinks en de eerstvolgende edities op de website van Techdrinks.
 

Cyberveilig Nederland is partner geworden van TechDrinks.