Cybersecurity Conferentie Beyond Borders: Tackling Emerging Cyber Challenges Together

De tweede Cybersecurity Conferentie georganiseerd door Women4Cyber ​​vindt plaats op 3 en 4 oktober 2024 in het Louwman Museum in Den Haag. De Women4Cyber ​​Mari Kert – Saint Aubyn Foundation is een non-profitorganisatie gericht op het bevorderen, aanmoedigen en ondersteunen van de participatie van vrouwen op het gebied van cyberveiligheid. De doelgroep van de conferentie is mannen en vrouwen.

De conferentie behandelt onderwerpen als AI, cybercriminaliteit, impact van regelgeving, inzichten van CISO's, hybride dreigingen, social engineering en nog veel meer. De conferentie bestaat uit een goedgevuld programma met inspirerende lezingen, casestudies, technische lezingen, een talenthub voor recruiters en een VIP C-level netwerkruimte.

Als je bedrijf geïnteresseerd is om deel te nemen aan de Job Fair - Road2Cyber ​​- die tijdens het evenement plaatsvindt, kan contact worden opgenomen met conference@women4cyber.eu

De inschrijving voor de conferentie is nu geopend, je kan je hier inschrijven.
Ben je geïnteresseerd in sponsormogelijkheden, dan zijn de beschikbare sponsorpakketten te vinden op de website. Ook is de oproep voor sprekers geopend en te vinden op dezelfde webpagina.
 

Cybersecurity Conferentie Beyond Borders: Tackling Emerging Cyber Challenges Together