Cert2Connect lid van Cyberveilig Nederland

Cert2Connect heeft zich aangesloten bij Cyberveilig Nederland. Cert2Connect is actief op het gebied van geavanceerde cyber, cloud en software security services en oplossingen, om bedrijven en instanties te helpen met versterking van hun cyber defense en betere beheersing van security risico’s.

Cert2Connect is in 2012 opgericht door ervaren professionals in de IT- en informatiebeveiligingsbranche, en is onder meer kennispartner van het CIP SSD, de Cloud Security Alliance Dutch Chapter (CSA NL) en nu ook Cyberveilig Nederland.

Cert2Connect: "Ons uitgangspunt is om gezamenlijk als sector mensen en bedrijven helpen met cyberveiligheid om minder kwetsbaar te worden bij de snel voorgaande digitalisering van onze wereld. Als beveiligingspartner bieden wij onze klanten door de krachtige combinatie van onze geautomatiseerde en geavanceerde cyber securityplatformen een Purple Team benadering. Dat resulteert in sterkere, betere beveiliging door een defensief team wat geleerd heeft offensief te denken. Met onze oplossingen geven we security, risk en business management dashboards voor actuele risicobeoordelingen om continu security maatregelen te monitoren en te valideren.

Niet alleen geautomatiseerd testen op eigen kwetsbaarheden, maar ook op beveiligingsrisico’s die door derden in de keten worden veroorzaakt, om zo direct actie tegen potentiële cyberaanvallen te kunnen ondernemen. Bovendien leveren we ook geautomatiseerde Applicatie Security testplatformen voor integratie in DevOps en SDLC om veilige software sneller, gecontroleerder en efficiënter naar de markt toe te brengen. De innovatieve security oplossingen van Cert2Connect bieden door automatisering efficiënt de middelen en het overzicht om security risico's te beheersen: alles wat je nodig hebt om met een gerust hart digitaal zaken te doen en aan nationale en internationale privacy wet- en regelgeving en beveiligingsstandaarden te voldoen."

Voor meer info bezoek www.cert2connect.com

Cert2Connect lid van Cyberveilig Nederland