Backupned is lid geworden van Cyberveilig Nederland

Backupned: "Al bijna drie decennia lang onderscheidt Backupned zich als specialist in robuuste back-up oplossingen voor bedrijven met kritieke datadragers. Onze expertise reikt verder dan technische oplossingen: het gaat om het waarborgen van de veiligheid van essentiële date. De toetreding tot Cyberveilig Nederland onderstreept onze vastberadenheid om digitale veiligheid naar een (nog) hoger niveau te tillen.

Waarom wij lid zijn geworden van Cyberveilig Nederland
Het lidmaatschap bij Cyberveilig Nederland onderstreept onze voortdurende betrokkenheid bij het verbeteren van digitale veiligheid. Door toe te treden tot dit gerespecteerde platform voor kennisuitwisseling, krijgen we de kans om samen te werken met experts en professionals in cyberveiligheid op het hoogste niveau. We zijn ervan overtuigd dat het delen van kennis en best practices zal leiden tot nieuwe perspectieven en strategieën, waarmee we onze klanten nog effectiever kunnen adviseren en ondersteunen in het waarborgen van hun digitale veiligheid.

Kortom, onze toetreding tot Cyberveilig Nederland bevestigt onze toewijding aan het verbeteren van de digitale veiligheid. Samen met onze sectorgenoten zijn wij vastberaden om een veiliger digitaal landschap voor ons allemaal te creëren.

Wij houden de gegevens van onze klanten veilig
We zijn zeer verheugd en trots over de nieuwe fase die we ingaan op het gebied van digitale beveiliging. In een tijd waarin de behoefte naar veilige airgapped back-ups steeds groter wordt, waarborgen wij de digitale veiligheid van bedrijven, overheidsinstellingen en andere kritieke infrastructuren. Zo is Backupned uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt, die hun klanten volledig ontzorgt. Deze toewijding en het waarborgen van data-integriteit heeft ons een reputatie van deskundigheid en betrouwbaarheid opgeleverd.

Wilt u weten hoe Backupned uw organisatie kan helpen bij het waarborgen van kostbaar digitaal materiaal? Neem gerust contact op."

Meer informatie vind je hier.
 

Backupned is lid geworden van Cyberveilig Nederland