Systemation is lid van Cyberveilig Nederland

Het Cybersecurity vakgebied is complex. Kennisdelen en transparantie creëren is daardoor van groot belang. Door middel van het lidmaatschap bij Cyberveilig Nederland wil Systemation structureel bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse Cybersecurity branche.

Systemation is toegetreden als lid van Cyberveilig Nederland als Nederlandse vertegenwoordiger van Forum Systems, gevestigd in Massachuttes, Verenigde Staten. Het product Forum Sentry combineert identiteits-, beveiligings- en integratiefuncties voor cloud-, mobiele en B2B-communicatie op API verkeer.

Jaap Franse, Directeur Systemation; “In het kader van Digitale Transformatie neemt het gebruik van Application Programming Interfaces (API’s) hand over hand toe. Steeds vaker worden on-premises (legacy) applicaties ontsloten om data via ‘de cloud’ naar consumenten, medewerkers, andere bedrijven of (mobiele) apps te pushen. De beveiliging van dergelijke API’s moet tot in de puntjes geregeld zijn omdat zij toegang geven tot uw data. Om datalekkage te voorkomen is het van belang dat u een API Management tool inzet die beveiliging en (data-) veiligheid vooropstelt. En die en passant ook andere belangrijke aspecten regelt, zoals toegang tot, en beheer van uw digitale infrastructuur”.

Over Systemation

Systemation spoort technologie op die voor uiteenlopende organisaties met dezelfde uitdagingen interessant kan zijn. Innovatieve IT-oplossingen die uw digitale transformatie versnellen.

Systemation zorgt er ook voor dat uw organisatie deze technologie met succes weet te gebruiken en er maximaal en duurzaam profijt van heeft. Dat houdt in: ondersteuning bij implementatie, opleiding, product- en applicatiebeheer.

Voor meer informatie: https://systemation.nl/product/forumsentry/