SonicBee lid van Cyberveilig Nederland

SonicBee is lid geworden van Cyberveilig Nederland.

Cyberveilig Nederland is de belangenvereniging van de cybersecurity sector. Doel van Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van cybersecurity dienstverleners.

Het is SonicBee’s missie om organisaties te helpen data te gebruiken om betere beslissingen te nemen, de klantervaring te verbeteren en kosten te verlagen door op een veilige en compliant manier toegang tot data te bieden. Binnen Cyberveilig Nederland willen we bijdragen met onze kennis op het gebied van Identity & Access Management zodat de toegang tot specifieke data beter wordt gereguleerd en beveiligd.

Wij vinden het belangrijk een maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit doen wij door bezig te zijn met onze passie; ervoor te zorgen dat mensen en machines op een veilige- en gebruikersvriendelijke manier data met elkaar kunnen delen. Als lid van Cyberveilig Nederland hebben we toegang tot een zeer professioneel netwerk om gezamenlijk initiatieven op te pakken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle bedrijven veilig toegang kunnen hebben tot gegevens en bestuurders bewuster worden van de noodzaak tot een veilige digitale omgeving. Wij kijken uit naar de samenwerking met Cyberveilig Nederland en haar leden.

Kijk voor meer informatie over SonicBee op: https://www.sonicbee.nl/