DTX lid van Cyberveilig Nederland

Digitale beveiliging is inmiddels belangrijker dan fysieke beveiliging, maar niet iedere organisatie heeft de middelen in huis om dit zelf uit te voeren. Daarom vertrouwen steeds meer organisaties op onze expertise op dit gebied. Vanuit ons SOC speuren wij naar afwijkingen in besturingssystemen, gebruikersgedrag en software. Zodra we onregelmatigheden vinden, zorgen we voor een adequate opvolging.

Dutch Technology eXperts (DTX) is gevestigd in Alkmaar en is al ruim 20 jaar actief op het gebied van informatiebeveiliging. Alle diensten die DTX levert zijn ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

De security eXperts van DTX nemen de touwen stevig in handen. Vanuit ons SOC monitoren wij uw omgeving actief op potentiële security incidenten. Naast de initiële opvolging van alarmen helpen onze eXperts organisaties ook bij het prioriteren en oplossen van kwetsbaarheden.

Hiermee tillen we niet alleen de beveiliging naar een hoger niveau, we krijgen ook beter zicht op gebruikersgedrag binnen de organisatie. Door dit te analyseren kunnen we afwijkend gedrag snel detecteren en geavanceerde aanvalsacties eerder signaleren.

Wilt u gebruik maken van onze expertise op cybersecurity gebied? Kijk dan op: DTX